Technology

Οι υδρογέλες είναι τρισδιάστατα δίκτυα υδρόφιλων πολυμερών με υψηλή περιεκτικότητα σε νερό που είναι βιοσυμβατό. Αυτό το εκμεταλλευτήκαμε προς όφελός μας όταν ανακαλύψαμε έναν εξαιρετικά αποτελεσματικό τρόπο να κατασκευάσουμε υδρογέλη με τα φυσικά συστατικά αλγινικό (φύκια) και πηκτίνη (ίνες φρούτων) που περικλείουν την πιο αποδοτική πηγή ενέργειας – τους υδατάνθρακες. Τα δύο βασικά συστατικά, Αλγινικό και Πηκτίνη, δημιουργούν μια προστατευτική δομή υδρογέλης που μεταφέρει αποτελεσματικά αλάτι και υδατάνθρακες από το στομάχι στο έντερο, όπου η υδρογέλη διαλύεται και το σώμα μπορεί να απορροφήσει το αλάτι και τους υδατάνθρακες.
Ο Mustafa Mohamed κρατάει στο στόμα του ένα Gel 100 CAF 100
Ο Mustafa Mohamed κρατάει στο στόμα του ένα Gel 100 CAF 100
Τεχνολογία Υδρογέλης: Πώς λειτουργεί;
Το αθλητικό ρόφημα μετατρέπεται στιγμιαία σε υδρογέλη με την οξύτητα του στομάχου. Η υδρογέλη επιτρέπει την ομαλή μετάβαση του ροφήματος μέσω του στομάχου στο έντερο όπου το νερό, το αλάτι και οι υδατάνθρακες απελευθερώνονται και απορροφώνται, δίνοντας έτσι μία γρήγορη και μεγάλη δόση ενέργειας που το σώμα σας μπορεί να ανεχτεί. Μάθετε περισσότερα σχετικά με την τεχνολογία υδρογέλης εδώ.
Η τεχνολογία είναι κατοχυρωμένη;
Ναι έχουμε καταθέσει αρκετές αιτήσεις για διπλώματα ευρεσιτεχνίας προκειμένου να προστατέψουμε την τεχνολογία μας.
0
    Καλάθι
    το καλάθι είναι άδειοεπιστροφή